BeautyTestBox Ιανουαρίου - My Precious!


Αυτές τις μέρες έφτασε στην πόρτα μου το πρώτο μου BeautyTestBox!

'Η αλλιώς.. Το πιο μικρό. Το πιο οικονομικό. Το πιο γεμάτο. Το πιο διάσημο κουτί.

Η απόκτησή του προϋποθέτει μια μικρή μάχη που δύσκολα κερδίζεις, αλλά η επιμένων beauty addict νικά ως γνωστών και έτσι μετά από μήνες προσπαθειών ήρθε η στιγμή που το κρατώ κι εγώ στα χέρια μου!

Δε χρειάζεται κανένας φοβερός πρόλογος γι' αυτό το φοβερό κουτί. Ανοίγω λοιπόν γρήγορα το κόκκινο συρταράκι για να δούμε τι περιέχει..



Μικροσκοπικό και ασφυκτικά γεμάτο με 7 πραγματάκια σε απόλυτη ισορροπία..
3 προϊόντα περιποίησης, 3 προϊόντα μακιγιάζ και 1 bonus δωράκι έκπληξη!





Για πάμε να βάλουμε στο μικροσκόπιο ένα ένα τα περιεχόμενα και να τα μελετήσουμε..




1. Sans Soucis / Sensitive Herbal Day Balm 30gr
Φυτικό βάλσαμο ημέρας με ιαματικό νερό από τις πηγές Baden Baden. Αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 80,2% . Παρέχει στην επιδερμίδα τα έλαια και την υγρασία που της λείπουν και βοηθάει να υποχωρήσουν κοκκινίλες και ερεθισμοί. Καταπραΰνει το δέρμα ενώ παράλληλα ενισχύει τη φυσική του άμυνα και την ικανότητα ανάπλασης του. Προστατεύει από το κρύο αλλά και από τις ακτίνες UV δημιουργώντας ένα λεπτό προστατευτικό φιλμ σε όλο το πρόσωπό. Με τον καιρό ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας και βοηθάει στην ταχύτερη ανάπλαση της εμποδίζοντας έτσι την πρόωρη γήρανση. Το λες ότι κάνει και θαύματα δηλαδή! 

Στο χρώμα της μέντας, με άρωμα βοτάνων και υφή κάτι παραπάνω από παχύρρευστη θυμίζει περισσότερο οδοντόκρεμα και λιγότερο κρέμα προσώπου. Απορροφάται όμως αμέσως, δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και διαπίστωσα ότι αποτελεί ιδανική βάση για το μακιγιάζ μου. Η κανονική συσκευασία περιέχει 50ml και κοστίζει 25,58€. 





2. Medicals / pocket Panthenols Hand Care Cream 25ml
Κρέμα χεριών με πανθενόλη και λάδι ελιάς. Σε pocket size ιδανικό για την τσάντα. Αφήνει τα χέρια απαλά και μεταξένια και στο άρωμά της ξεχωρίζει πολύ διακριτικά το λάδι ελιάς! Στα μεγάλα μείον που έχω να της καταλογίσω είναι ότι έριξα μια ματιά στα συστατικά της και είναι φουλ στα parabens. Κυκλοφορεί σε 2 μεγέθη: Normal με ~3.50€ και Pocket, όπως αυτό που περιείχε το κουτάκι, με ~1,50€.





3. Bochéry Nature / Intensive Whitening Cream
Όταν η επιστήμη κάνει θαύματα! Η συμμαχία νανοτεχνολογίας και βιοτεχνολογίας δημιούργησε μετά από εργαστηριακές έρευνες χρόνων ένα καινοτόμο προϊόν για το πρόσωπο και το σώμα! Χάρη στα φωσφολιπίδια (νανοσωμάτια) που περιέχει η κρέμα Intensive Whitening Cream της Bochéry Nature διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και προσφέρει:
  • Λεύκανση ή πιο σωστά αποχρωματισμό και ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των έντονων κηλίδων / πανάδων / φακίδων της επιδερμίδας.
  • Ελαστικότητα και ενυδάτωση.
  • Αντιοξειδωτική δράση και φωτοπροστασία χάρη στα φυσικά φίλτρα των υπεριωδών ακτίνων UVA/UVB.
Με λίγα λόγια είναι ότι πρέπει αν είσαι χιονάτη όπως εγώ και με τάση να εμφανίζεις λεκέδες και φακίδες στο πρώτο τετ α τετ με τον ήλιο!

Στο κουτάκι μου βρήκα τη συσκευασία των 75ml. Η συσκευασία παρότι full size περιείχε μια μικρή ποσότητα κρέμας για δείγμα που όμως ήταν αρκετή για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Η σύστασή της είναι ιδιαίτερα παχύρρευστη απλώνεται όμως πανεύκολα, απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Δεν περιέχει συντηρητικά, δεν περιέχει parabens, δεν τεστάρεται σε ζωάκια. Αν η τιμή της δεν ήταν τόσο τσιμπημένη στα 45€ θα την είχα αγοράσει χωρίς δεύτερη σκέψη! Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα γι' αυτή την κρέμα τελευταίας τεχνολογίας εδώ θα βρει μια πληρέστατη περιγραφή. 





4. Κραγιόν Aden Cosmetics #023
Σούπερ ενυδατικό κραγιόν που μένει στα χείλη για ώρες σε ένα υπέροχο ροζ με πολύ διακριτικούς ιριδισμούς. Iδανικό αν θέλεις να δώσεις λίγο χρωματάκι χωρίς υπερβολές στο καθημερινό σου μακιγιάζ και αρκετά οικονομικό στα 9,84€. 

Να και το swatch..


..δεν είναι γλύκα;





5. HORSTKIRCHBERGER / Lip liner #51
Η μάρκα γλωσσοδέτης που όποιος την εσκέφτηκε για να ονομάσει έτσι τα πραγματούδια που λανσάρει εγώ του βγάζω το καπέλο! Διότι πρέπει να έχεις τρομερή αυτοπεποίθηση ότι το πράμα που πουλάς είναι καλό για να του δώσεις τέτοιο όνομα. Και ο κύριος Horst έχει πολύ απ' ότι φαίνεται! Και όχι άδικα. Ρίξε μια ματιά εδώ και εντυπωσιάσου όπως έκανα κι εγώ. 


Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χείλη μου προτιμάνε να το φοράνε παρά να το προφέρουν! 
Μα δεν είναι υπέροχο χρώμα; 
Και να φανταστείτε ότι το αδικώ λίγο γιατί δεν τα ενυδάτωσα πριν κάνω το swatch.
Κοστίζει 16€. 
Ακριβό θα μου πεις και θα 'χεις και δίκαιο αλλά το αξίζει και με το παραπάνω θα σου πω και να με ακούσεις!





6. beautyUK / eye shadow and eye liner collection #No2 Amazon
Μια παλέτα μινιόν από τη beautyUK που περιέχει 6 σκιές του 1gr και 2 eyeliner των 1.5gr καθώς και ένα πινελάκι 2 όψεων. Ένας μικρός θησαυρός δηλαδή!

Το διπλό πινελάκι είναι η μεγάλη έκπληξη. Από τη μία λοξό πλακέ για εφαρμογή του eyeliner και από την άλλη φουντωτό για blending / σβήσιμο. Απίστευτα μαλακό και εύχρηστο, πράγμα πολύ ασυνήθιστο για πινελάκι που βρίσκεις μέσα σε παλέτα! 

Τα eyeliner συμπαθητικά, με κρεμώδη υφή και εύκολα στην εφαρμογή τους, αλλά με όχι και τόσο καλή απόδοση και διάρκεια. Μπορείς να χτίσεις 2-3 στρώσεις και να έχεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα αλλά μέχρι εκεί. Συγκριτικά πάντως κατά έναν περίεργο τρόπο το καφέ είναι πολύ καλύτερο από το μαύρο! 

Οι σκιές από την άλλη είναι όλες ε-ξαι-ρε-τι-κές. Η φωτογραφία μου τραβήχτηκε βράδυ με φλας και το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι τις αδικεί. Έβαψα τα μάτια μου με αυτές τις σκιές και η απόδοσή τους με άφησε άφωνη! 

Στην εικόνα φαίνονται τα χρώματά της παλέτας σε αντιστοιχία με τα swatches στο χέρι μου.. 




Πιο αναλυτικά τα χρώματα:
Στην πάνω σειρά το πρώτο από αριστερά είναι ένα γλυκό μπρονζέ με πορτοκαλί υποτόνους, το δεύτερο είναι ένα καθαρό χρυσό και το τρίτο καφέ σκούρο με μοβ υποτόνους.
Στην κάτω σειρά το πρώτο χρώμα είναι άσπρο περλέ, το δεύτερο ένα πολύ έντονο πορτοκαλί και το τελευταίο είναι ένα μαύρο γκρι. 
Όλες οι σκιές έχουν ζεστούς τόνους, είναι διακριτικά ιριδίζουσες, με κρεμώδη υφή, δουλεύονται εύκολα και διαρκούν πολύ χωρίς να "σπάνε"! Με τιμή μόλις 6,80€ θα τη χαρακτήριζα κελεπούρι!



Τελευταίο και καλύτερο βγήκε από το κουτάκι μου ένα υπέροχο πορτοφολάκι φτιαγμένο από κομμάτια περιοδικών.


Το αγαπώ απλά!



Και κάπου εδώ σταμάτησε να βγάζει πράγματα το κόκκινο κουτί.. 
Πάνω που είχα αρχίσει να πιστεύω πως μετά το ποπ δεν έχει στοπ :P
Ανυπομονώ τόσο για το επόμενο!!!
:*


Σχόλια

  1. Το θέλω, το κυνηγάω, 40 λεπτά έφαγα κολλημένη στο F5, πού θα μου πάει το άτιμο, θα το αποκτήσω κι εγώ κάποια στιγμή! Πολύ ωραία τα πραγματούδια σου, καλοφόρετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Ναταλάκι! Προσπάθησε να είσαι συνδεδεμένη από δύο browser ταυτόχρονα. Πολλές φορές ο ένας τρώει κολλήματα ενώ ο άλλος λειτουργεί! Καλή επιτυχία την επόμενη φορα ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου