Cherrybox Νοεμβρίου - Fall in love


Το Cherrybox είχα πολύ καιρό να το παραγγείλω. Μάλλον το τιμωρούσα για τη νίλα που μου έκανε μέσα στον καύσωνα. Δες το ποστ εδώ για να καταλάβεις τι εννοώ. Περασμένα ξεχασμένα και πώς μπορεί άλλωστε να είναι διαφορετικά όταν το κουτάκι του Νοεμβρίου μου επιφύλασσε έναν μικρό φθινοπωρινό θησαυρό. Το χρώμα, το άρωμα, η κάρτα καλωσορίσματος και όλο το μενού με τα περιεχόμενα είναι τόσο ταιριαστά με την εποχή και τόσο μα τόσο υπέροχα! Δεν έχω πολλά να πω, ανυπομονώ όμως να σας τα δείξω!






Το κουτάκι του Νοεμβρίου έκρυβε τα δώρα του μέσα σε μπορντό χαρτί περιτυλίγματος αρωματισμένο με το υπέροχο άρωμα Oyedo της Diptyque.


 Το μενού με τα περιεχόμενα ήταν μια σειρά ευχάριστων εκπλήξεων. Πρώτη φορά παραλαμβάνω κουτάκι με όλα τα προϊόντα σε full size, με μια μικρή εξαίρεση! Sweet November for sure!



1. GEROVITAL Αντιρυτιδικός Ορός 15ml
Στην αρχή τον σνόμπαρα γιατί θεώρησα ότι είμαι πολύ μικρή για τέτοια. Μετά συνειδητοποίησα ότι είμαι 27 διάβασα και για τον άργιλο, το υαλουρονικό οξύ και τη βιταμίνη Ε που περιέχει στα συστατικά του και σκέφτηκα 'γιατί όχι;' Τελικά τον χρησιμοποίησα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Είναι full size και η τιμή του είναι στα 15,90€. Βρίσκω πολύ όμορφη τη συσκευασία και το γεγονός ότι έχει dispenser για να βγάζεις ακριβώς όση ποσότητα χρειάζεσαι. Στα συν επίσης το άρωμά του. Δε χορταίνω να το μυρίζω!




2. BIOPLASIS Μάσκα μαλλιών 150ml
Αυτή η μάσκα με μαστιχέλαιο Χίου και ελαιόλαδο μοσχοβολάει -τι άλλο;- μαστίχα! Είναι full size συσκευασία και στοιχίζει 9. Από άποψη τιμής θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά δικαιολογείται γιατί περιέχει βιολογικά συστατικά. Όπως αναφέρει το site του cherrybox είναι ιδανική για ενυδάτωση και επανόρθωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών και αποτελεί ιδανική περιποίηση πριν από την έκθεση σε αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες ή πριν τη χρήση βαφής μαλλιών (χρήση 1-2 ώρες πριν τη βαφή). Ενδιαφέρον ακούγεται αν και απ' ότι ξέρω το καλύτερο είναι να σε έχει φάει η αλουσιά πριν τη βαφή! Όπως και να έχει θα την τιμήσω δεόντως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.




3. ARABESQUE Κραγιόν Νο78
Όταν πρωτοαντίκρυσα αυτό το κραγιόν έπαθα σοκ με την απόχρωση.  Το Νο78 είναι ένα σκούρο καφέ χρώμα που όταν το έβαλα στα χείλη μου ήταν λες και η Χιονάτη είχε αδειάσει το βαζάκι με τη Nutella. Χωρίς υπερβολή. Μου άρεσε τρομερά όμως η υφή του και είπα να πειραματιστώ για να μην το ξαποστείλω χωρίς να εξαντλήσω τις πιθανότητες. Το εφάρμοσα λοιπόν στα χείλη μου και άρχισα να ταμπονάρω με λίγο χαρτί . Αυτό που έμεινε ήταν ένα γλυκό καφετί χρώμα που όλως παραδόξως θεωρώ ότι με κολακεύει. Δείτε τη φώτο που ακολουθεί με τα swatches.  


Στο χέρι με φλας και στα χείλη μου μπροστά στο παράθυρο με φυσικό φως. Το καταπληκτικό με αυτό το κραγιόν είναι η διάρκειά του. Το φοράω όλη μέρα και δεν πάει πουθενά. Σίγουρα θα ψάξω και τις υπόλοιπες αποχρώσεις. Ξέχασα να πω ότι ήταν και αυτό σε κανονικό μέγεθος και η τιμή του είναι στα 13,50. Πολύ καλή τιμή για ένα πραγματικά επαγγελματικό προϊόν. Εξαιρετικό! 




4.  BIOAROMA Lip Balm 25ml
Αυτό το lip balm αυτοχαρακτηρίζεται βάλσαμο για τα χείλια και πραγματικά λέει αλήθεια. 
Ουσιαστικά είναι μια κηραλοιφή η οποία περιέχει μελισσοκέρι, πορτοκάλι & κανέλα. Οι κηραλοιφές έχουν θαυμάσιες ιδιότητες και ήδη ετοιμάζω το δικό τους ξεχωριστό post με συνταγές και μυστικά για την παρασκευή τους! Το συγκεκριμένο balm το λάτρεψα εκτός των άλλων για τη μυρωδιά του. Ταιριάζει τόσο πολύ με την εποχή και με τα Χριστούγεννα που έρχονται. Το πορτοκάλι και η κανέλα μου θυμίζουν το ζεστό κόκκινο κρασί με τα μυρωδικά που σερβίρουν σε διάφορα μέρη κατά τη διάρκεια των γιορτών. Τρελαίνομαι για τη γεύση του!  Είναι επίσης ιδανικό ως βάση πριν την εφαρμογή του κραγιόν. Περιττό να πω ότι το έχω εντάξει στην καθημερινή μου ρουτίνα ε; Είναι και αυτό σε κανονικό μέγεθος και η τιμή του είναι στα 4€ σύμφωνα με το μενού Νοεμβρίου και στα 5 σύμφωνα με το site του cherrybox για τα 25ml (???τα κάνει συχνά πυκνά αυτά με τις λάθος τιμούλες το cherrybox)




5. BIOAROMA Απολεπιστικό σαπούνι 50gr
Λούφα σφουγγάρι εμποτισμένο με σαπούνι και άρωμα λεμονιού είναι κατάλληλο για περιπτώσεις κυτταρίτιδας και ραγάδων όπως ισχυρίζεται. Αν δω αποτελέσματα να είστε σίγουροι ότι θα το μάθετε. Προς το παρόν αρκούμαι στο ότι είναι όμορφο και με ωραίο άρωμα. Αν προσέξετε τη φωτογραφία θα δείτε ότι η ποσότητα είναι διορθωμένη από 100gr στα 50gr αφού μέσα στο κουτάκι έχουν βάλει το μισό από αυτό το ενδιαφέρον σαπουνάκι. Η τιμή για τα 100gr σύμφωνα με το μενού είναι 4,50€. Είναι και το μοναδικό προϊόν σε αυτό το κουτάκι που δεν είναι full αλλά half size.


Αυτά λοιπόν ήταν τα χορταστικά περιεχόμενα του cherrybox. Νομίζω είναι περιττό να πω ότι το λάτρεψα.. Σίγουρα παίρνει το εισιτήριο για τον επόμενο μήνα που λόγω γιορτών περιμένω εξίσου ωραίες εκπλήξεις ή και καλύτερες!

Μη ξεχάσετε ότι έρχεται πολύ πολύ σύντομα post για τις φανταστικές κηραλοιφές. 
Stay tuned!!! :*


Σχόλια